luni, 28 martie 2011

Prima etapa Dunlop Romanian Superbike 2011

Calificari pe ploaie- Polle position
Cursa - Locul 2 dupa Martin Choy.
prima cursa in componenta echipei BGS Motorsport

"O etapa interesanta pentru mine, la care am participat putin nepregatit, folosind un motor de rezerva, nu foarte performant. Stiam ca vom avea o cursa cu multi piloti valorosi si mai ales multi piloti care cunosc bine circuitul de la Serres, anul acesta au avansat la clasa Superbike destul de multi concureti puternici de la Supersport 600.

Vineri am avut mici probleme tehnice cu instalatia electrica a motocicletei dar cu ajutorul specialistului echipei am reusit sa remediem problema si sa beneficiez de o mansa de antrenamente pe seara. Totusi nu am avut timp pentru setarea suspensiilor.

Vineri am reusit cel mai bun timp al zilei si totodata sa dobor recordul pe ploaie al circuitului cu 1.26.3 ( conform timekeeping-Serres-Circuit).

La cursa, m-am concentrat pe start pentu a nu pierde avantajul plecarii din pole position si am reusit sa conduc cursa in primul tur. Am fost depasit de Martin Choy, multiplu campion balcanic si nu am putut tine ritmul cu acesta din cauza setup-ului de suspensii care a fost mai potrivit pentru pilotajul pe pista uda. Spre jumatatea cursei am avut o lupta frumoasa cu Mihail Ivanov, care m-a depasit la capatul liniei drepte. Dupa doua tutururi am reusit sa revin pe pozitia a doua si ulterior sa maresc distanta fata de el la 15 secunde. Am incercat sa atac prima pozitie dar nu am reusit sa termin decat la 10 secunde de primul loc.

Multumesc noii echipe BGS Motorsport pentru sprijinul pe care mi l-au acordat pentru obtinerea acestor rezultate."

urmatoarea etapa - Bold'Or 24 ore - Campionatul Mondial de Anduranta
-transmisie live Eurosport


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu